<u>2021 MTTE CONFERENCE – JUNE 7, 2021</u> <u>9:00 AM – 12:45 PM</u>

SCHEDULE OF DAY

To be held remotely

9:00 AM – 9:05 AM

Opening Prayer – Rev. Priscilla Felisky Whitehead (5 minutes)

9:05 AM - 9:15 AM

Welcoming Remarks (10 minutes)

- ..., Miami Jewish Health;
- ..., Jewish Community Services;
- ..., Greater Miami Jewish Federation

9:15 AM- 9:25 AM (10 minutes)

Introduction of Topic – Rabbi Israel de la Piedra, Chair, Ministering to the Elderly Conference; Rabbi and Director of Spiritual Care, Miami Jewish Health

9:25 AM-9:30 AM (5 minutes)

Welcoming the Keynote Speakers – Michael Bittel, Chair, Mishkan Miami Leadership Council

9:30 AM- 10:10 AM -KEYNOTE PRESENTATION (40 minutes)

Rabbi Laura Geller and CEO Stuart Himmelfarb introduced by Dr. David Elcott "THE TAPESTRY OF AGING. WEAVING THREADS OF LIFE"

10:10 AM-10:30 AM

Questions and Answers, Dr. David Elcott, Rabbi Laura Geller and CEO Stuart Himmelfarb – Moderated by Sammi Siegel. (20 minutes)

10:30 AM-10:40 AM Break (10 minutes)

10:40 AM - 10:50 AM

Clergy of the Year Award – Rabbi Israel de la Piedra, *Rabbi Frederick L. Klein, Past Chair, Ministering to the Elderly Conference; Director, Mishkan Miami.* (10 minutes)

10:50 AM-12:25 PM "Threads of Life" (1 hour 35 minutes)

Thread of Life 1 – "Inclusivity" (Rabbi Laura Geller) 10:50 AM-11:00 AM Plenary presentation (<u>10 minutes</u>) 11:00 AM-11:20 AM Conversation rooms (<u>20 minutes</u>)

Thread of Life 2 – "Functional Aging" (Dr. David Elcott) 11:20 AM-11:30 AM Plenary presentation (10 minutes) 11:30 AM -11:50 AM Conversation rooms (20 minutes)

11:50 AM-11:55 AM Break (5 minutes)

Thread of Life 3 – "Giving Back" (Stuart Himmelfarb) 11:55 AM-12:05 PM Plenary presentation (10 minutes) 12:05 PM -12:25 PM Conversation rooms (20 minutes)

12:25 PM – 12:35 PM Wrap-Up, Rabbi Laura Geller (10 minutes)

12:35 PM – 12:45 PM

Closing Remarks- Rabbi Frederick L. Klein (10 minutes)